Újság!
Betöltés...

Otthonok: Apartman fehérben

A kétszintes társasházi lakás tulajdonosainak egyértelműen a fehér a kedvenc színük. 


A lakás 94 négyzetméteres és két szinten helyezkedik el. A közvetlenül a kertből nyíló bejárattal egy szinten található az előszoba, egy nappali, a konyha, egy hálószoba és egy fürdőszoba. Innen feketére festet, kovácsoltvas csigalépcső vezet az emeletre, ahol egy második nappali, az étkező és egy újabb hálószoba található.

Már maga az épület is fehér, de a lakásba lépve szinte nem is találkozunk más színnel. Talán sokan azt gondolják, hogy egy szinte csak fehérrel berendezett lakás unalmas, pedig a mellékelt példa is mutatja, hogy ez koránt sincs így. A fehérre festett fapadló, a fehér burkolatok, a fehér falak és bútorok monokromitását egy-egy szürke vagy kék színfolt, rusztikus téglaburkolat és persze növények oldják. A végeredmény nagyon trendi és hangulatos.




Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :