Újság!
Betöltés...

Kertész sarkot a garázsba

Egy kerti fészer - ahol csak mi vagyunk terveinkkel, ötleteinkkel és természetesen növényeinkkel - sokunk álma. Ám egy ilyen épület megépítése mégis a listánk végén kullog. Hogyan valósíthatjuk meg ezt úgy, hogy a kompromisszumok révén végül mindenki jól járjon?

Csípj le magadnak egy sarkot és alakítsd át Zöldövezetté!


Szükség van egy garázsra, és lehetőség szerint annyival nagyobbra, hogy egy palántázó asztal/szekrény beférjen még az autó elé vagy mellé. Ezeket különböző stílusban és méretben árusítják, így biztos mindenki talál kedvére való darabot. (Fontos szempont, hogy a munkapult vízálló legyen!)

Mivel a növényeknek fényre van szükségük, ezért egy nagyobb méretű, vagy több kisebb méretű ablak (akár utólagos) beépítése szükségszerű lehet.


Kis helyen fontos a mobilitás (lásd gördülő lábak), és a polcokon a tiszta átlátható rendszer.



Virág- és vetőmagok tárolására kiváló megoldás lehet ehhez a könyvtári katalogizáló fiókhoz hasonló CD tároló doboz is.


Az apró dolgok tárolása mindig sok fejtörést okoz. Ehhez kisméretű ládákra/dobozokra van szükségünk, amelyekbe különböző kisméretű vödrök vagy befőttes üvegek segítségével szeparáltan, de rendszerezetten tudjuk tárolni a különféle kerti kiegészítőinket. Pl.: kesztyű, spárga darabok, vetés jelölők, stb...

Forrás

A nagyobb kerti szerszámok tiszta és átlátható tárolása mindenképp egy falért kiált. Zseniális ötlet a képen látható megoldás, ugyanis az egymástól egyforma távolságra felhelyezett falécek segítségével bármikor könnyedén megoldható egy újabb és újabb kerti szerszám falra rögzítése. Nincs szükség fúróra, maximum egy akkus csavarozóra.

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :