2012. augusztus 15., szerda

Gyermeki színek a teraszon

Gondoltad volna, hogy egy terasz színösszeállítását, nem csak házad, kerted stílusához igazíthatod, hanem gyermekeid játékához is?
Egy kisgyerekes háznál mindig sok a szétszórt játék a kertben (is), amihez idővel hozzá lehet szokni, de valahogy a sok rikító műanyag mégis idegenként hat az idilli zöld szigetben.Az élénk színek hozzátartoznak a kisgyerek léthez, szinte kötelező velejárójaként lépnek be az életünkbe, de persze ennek a pszichológiai fejtegetésébe nem mennék most bele.

Ennek a terasznak a tulajdonosa, úgy gondolta - ha már annak csinosításán töri a fejét - legésszerűbb megoldás, ha a kertben szétszórt gyerekjátékok színei köszönnek vissza a terasz dekorációjában. Így esett a választás a lábbal hajtós kiskocsira, amelynek elemei teljesen alapszínekre épülnek. Bár a kék több fajta árnyalatban jelenik meg teraszon (világoskék, türkiz, királykék) és a sárga is inkább citrom illetve mustár színekben élénkíti a teret, ettől függetlenül a végeredmény nagyon harmonikus egész látványát nyújtja a kertben.

Gyertek és nézzetek körül, mert itt egy újabb remek ötlet, ami megvalósításra vár!

 Így nézett ki a terasz takarítás után, de még csupaszon:Majd ilyen lett a kisautó színei által inspirált terasz:


Egy tárgy - két fajta hangulat:
Miért kéne az egész évben azonos módon dekorálni? Adj lehetőséget hangulataidnak és az évszakoknak!


Ezekhez a színekhez még a terítéket is könnyen beszerezheted.

ForrásCsatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz, hogy mindig friss inspiráló kert ötletekkel gazdagodj!Klikk IDE!
Nincsenek megjegyzések: