Újság!
Betöltés...

Külföldi otthonok: Óceánparti álomvilla

Dominika nem csak a hófehér homokos strandjairól, a merenue-ről és a karibi konyháról, hanem a partjai mentén épült luxusvillákról is híres.


A Karib-tenger szívében található Dominikai Köztársaság igazi trópusi paradicsom. Itt egész évben tombol a nyár, hófehér homok, pálmafák, vendégszerető helyiek várják az idelátogató turistákat. Nem csoda, ha néhányan nem elégszenek meg az évi 2 hetes pihenéssel, saját, privát nyaralóra vágynak a parton. És általában aki itt vásárol vagy építtet magának házat, az nem aprózza el a dolgot.

Ez a Dominika északi részén található beach house például 20 000 négyzetméter és ezen a hatalmas területen mindössze három hálószoba található. Persze, ezek nem nevezhetők kis kuckóknak és az egyéb helyiségek, a társalgók, étkező, konyha, dolgozószoba, stb. is meglehetősen nagyvonalúan lettek kialakítva, nem beszélve az épületet körülölelő teraszról és a medencéről. Érdemes alaposan megnézni a képeket, mert az épület mind építészeti, mind belsőépítészeti szempontból tartogat érdekességeket. 






A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

1 megjegyzés :

Kitchen Models írta...

Wonderfully crisp and always interesting!