Újság!
Betöltés...

Toszkána virágos balkonládái

Vajon milyen egy szép és ötletes konténer?
Városról - városra és faluról - falura járva minden lehetségesen szép és ötletes megoldást lefotóztam és megörökítettem.

Érdemes közöttük válogatni!




Toszkána arca sokszínű. Vannak itt bortermő vidékek, olajfaligetekkel tarkított domboldalak, és napsütötte homokos tengerpartok. Ezért a balkonládák és a konténerek is a tájhoz és a mikroklímákhoz igazodnak. Kíváncsi voltam, hogy a mediterrán kertek hazájában a hétköznapi emberek vajon milyen kreativitással töltik meg az ablakok és a bejáratok környékét. Végignézve az elkészült fotókat úgy gondolom, hogy sikerült egy igen izgalmas gyűjteményt összeállítani, amelyben minden megoldás szép és használható. Látszik rajtuk, hogy nem egy magazin számára lettek összeállítva, a csupán néhány jól sikerült fotó kedvéért. Ezeket a növényeket tényleg szeretgetik és nap, mint nap locsolják védve a kiszáradástól.

Válogassatok kedvetekre! 


Csak kreatívan!






  


Csak fűszeresen és illatosan!




  


Ültess a tövéhez is!




  
Csak szabályosan!









Az árnyékban...







Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:


Növényeidhez kaspó ötleteket itt találhatsz:




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :