Újság!
Betöltés...

"Ásd fel a várost!" - Egy manchester-i fesztivál képekben

Manchester utcáit, tereit ellepték a kertek és a zöld virágos pontok. Egy hetes fesztivál keretén belül úgy döntöttek, hogy felássák a várost és ahol lehet éltetik a városi kertészkes lehetőségét.


Látni itt látványos show - kerteket, virág-kalapos hölgyeket, városi mini-golf pályákat és kívánság fát. A különböző előadások és workshop-ok pedig nem csak szemlélődni, hanem aktívabb részvételre is csábítják a város növény és zöld iránt rajongó lakosságát.

A kert természetesen elképzelhetetlen jó ételek, szép virágok és pihenő övezetek nélkül, mert ez mind - mind hozzátartozik a kert és a kertészkedés lényegéhez.



Itt akár pihenni is lehetett.

 



 



Mert kertészkedni trendi! ;)

További fotók itt és itt

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :