Újság!
Betöltés...

Fess falra, fára, kertbe, házba...- Decor Labor

Mindig is szemet gyönyörködtetőnek találtam az elegáns beltéri motívumokat a falakon, vagy az ajtókon. Ez most már nem csak álmodozás kérdése, ugyanis a Decor Labor segítségével bárki egyedivé varázsolhatja otthonát és kertjének kiegészítőit is.



A lehetőségek végtelenek. Festhetsz vele falra, bútorra, padlóra, textilre és egyéb tárgyakra is. Kiválóan alkalmas arra, hogy gyorsan látványos eredményeket érjél el egy felújítás során. Minden mintájuk saját tervezésű és gyártású, kiváló minőségű fóliára készül. Egy nagyon vékony, de igen merev anyag adja az alapot, ezért nem tud összegyűrődni, és ha betartasz néhány szabályt, akkor egy gyors, látványos végeredmény lehet a jutalmad.

Természetesen a festékeket a felületnek megfelelően kell kiválasztani, így a színek és formák segítségével a lehetőségek tárháza végtelenné válik. 

Nagyon szeretem az egyedi és különleges hazai kezdeményezéseket, és a Decor Labor ezek közé tartozik. Krivarics Ditta, az Otthonkommandó bloggere, egy egyedi és új kezdeményezéssel jelent meg a piacon, aki gondolva a kezdőkre még külön blogot is indított az áruházhoz, amit mindenképp érdemes átböngészned, ha megtetszettek ezek a minták és ez a fajta dekoráció.
 


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :