Újság!
Betöltés...

Színesebb a világ! – Megnyílt az első KIKA Deco

A Nyugati tér környékén sétálgatók már bizonyára látták, hogy egy új áruház készülődik a nyitásra.


Nos, a lakberendezés szerelmesei örülhetnek, hiszen a készülődés befejeződött, az üzlet megnyitott és a nyitással egy újabb színfolttal gazdagodott a helyek száma, ahol hódolhatnak szenvedélyüknek. A színfolt átvitt értelembe, de ténylegesen is igaz, hiszen a KIKA Deco egy igazán színes és vidám világot tár fel előttünk.

Az áruház tulajdonképpen egy olyan mini-KIKA, ahol nem a bútoroké, hanem a dekorációé a főszerep. A legújabb trendeket, színeket és ötleteket követő, kiváló minőségű lakberendezési kiegészítők, prémium konyhai eszközök, lakástextíliák, lámpák és szőnyegek között válogathatunk, és bár nincsenek kiállítva, a KIKA összes bútora is megrendelhető.

Mi – szokásunkhoz és a bloghoz híven – a virágmintás darabokat hoztuk el nektek, két madárkás csészével megspékelve.





 További információk: ITT


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :