Újság!
Betöltés...

Decemberi Kedvencek

Ha igazán nyugodtan és pihenten szeretnénk készülni az ünnepekre, akkor az ajándékok beszerzését lassan - lassan érdemes véglegesíteni, hogy az ünnep előtti utolsó hét teljes egészében, már csak az előkészületekkel, finomságok és dekorációk készítésével teljenek.


Nagyon kedves ajándékcsomagokat dobozolhattam és adhattam postára az elmúlt hetekben, amelyeken jó volt látni, ahogy ti is észrevettétek a kertben az ajándékozás örömét és nem csak a munkáét.
Az erre a hónapra összeállított ajándéklistába már kevesebb dekorációt és több ajándéknak szánható terméket válogattam össze. Ettől függetlenül érdemes bátran variálni és meglepni a számunkra kedves személyt egy izgalmas csomaggal, ami lehet, hogy végre nem egy pulcsi és egy sál lesz, hanem a hobbijához passzoló szépséges és praktikus kerti meglepetés.

Egy kis részlet a Decemberi Kedvencekből.






Ha tetszett, akkor olvass bele ebbe is:


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :