Újság!
Betöltés...

Gardenexpo 2015-ben

 A tegnap és a még ma is látogatható Gardenexpo fantasztikus élményt és látványt tartogat minden kert és orchidea rajongó számára. Ezt a rendezvényt most lehetetlenség gyorsan végigjárni, mert mindenhol találni valami izgalmas újdonságot vagy érdekes megoldást.


Idén nagyon jó koncepciónak tűnt, hogy egy országgal és annak történelmi hangulatával ismerkedhetett meg a látogató, a kerteken és az orchidea virágokon keresztül. Volt itt minden: égbe kúszó orchidea stand, hastáncos hölgyek, egy csepp oázis a sivatagban, és sok - sok különleges kert illetve egyre több a kertészeti témákat különböző oldalról érintő kiállító.
 
Konyha és a KERT


 






Kirándulások kedvenc darabja: Teleszkópos nyárs!


   
Orchideák és az ókori Egyiptom:







 
 Kertek és Terek:











 Kert és Dekor:







 
 Kert és a Pihenő:


 
 


Kert és a Víz: 


És ami a lényeg, akár balkonod vagy kerted van:
Legyen jó napod! :)



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :