Újság!
Betöltés...

Nyerj belépőjegyet a Gardenexpo-ra!

Végre itt a tavasz, és ezzel együtt a jövő héten megrendezendő Gardenexpo-n bemutatkoznak az idei kerti újdonságok. Aki egy kis friss lendületre és kertvágyának csillapítására vágyik, annak javaslom, hogy március 20-22 között látogasson el a Budapest Sportarénába, ahol minden évben találni szép kerteket, ötletes megoldásokat illetve megnézheti a legújabb kerti trendeket is.
A Gardenexpo és társrendezvénye, az Orchidea Ünnep, olyan élményről gondoskodnak, ami minden kertbarát számára egy inspiráló tavaszi eseménnyé válik.



Kíváncsi vagy, milyen egy rusztikus hálószoba saját kertje, mi az a bíbor tangó és mi a tökéletes választás egy kerti partihoz? Idei bemutatókertjeink igazán széles spektrumon mutatják be, mennyi lehetőség rejlik a kerttervezésben. A számtalan ötletet magad is ellesheted, és persze meg is bízhatod a profikat a kivitelezéssel. 

A „kész” kertek mellett a kertépítéshez és kertberendezéshez szükséges eszközöket is megtalálod a Gardenexpón a medencétől az öntözőrendszeren és burkolatokon, árnyékolókon keresztül a grillekig, kemencékig és a kerted sajátos hangulatát meghatározó kiegészítőkig. 


Az idei Orchidea Ünnepen, melynek a Substral a főtámogatója, az ókori Egyiptomot idézzük meg, elképzelve azt, milyen is lehetett volna, ha Egyiptom mesés világa ismerte volna az orchideákat. Felhasználva e nagy ókori birodalom híres helyszíneit díszletként, kétségtelenül pazar látványt nyújt előttünk az ezerarcú, szépséges orchidea. A korábbi évtizedek orchidea kiállításainál négyszer nagyobb beépített területen csodálhatod meg hazai és külföldi nemesítők növényeit és kompozícióit, melyek közel 2000 virágból készülnek!

Ha te is szívesen kilátogatnál, akkor most játssz velünk!
A jövő hétvégi Gardenexpo kiállításra belépőt nyerhetsz egy kis játék fejében.
A NYEREMÉNY:

5db kétszemélyes belépőjegyet
sorsolunk ki ÖT Dekor&Mentha olvasó között!!!

  1. Az alább található kérdés válaszát küldd el a következő e-mail címre: jatek.dekoresmentha@gmail.com 
  2. Oszd meg az játékról szóló hírt a Facebook- on
  3. Kedveld a Dekor&Mentha blog és Shop Facebook oldalát. 

Játék kérdése, amire e-mailben várjuk a választ.
Ide: jatek.dekoresmentha@gmail.com

Hova kalauzolja idén az Orchidea Ünnep a látogatókat?
  1. India
  2. Ókori Egyiptom 
  3. Mexikó  
 A játék 2015. március 18.-n este 20 órakor zárul.
 



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :