Újság!
Betöltés...

Edit kertje 2.0 - A hobbikertész új kertje

Ha egy kertrajongó a véletlenek folytán kert nélkül marad, akkor mindenképp talál magának valahol egy másikat (akár sajátot vagy ismerősét) ami gondozásra szorul.



Editről és előző kertjéről pár évvel ezelőtt már olvashattatok itt a blogon. Csodálatosan szép kis virágos szigetet hozott létre a semmiből, ám úgy hozta a sors, hogy meg kellett válniuk ettől a helytől. 
Változtatni nehéz dolog, mégis két olyan alkotásvággyal megáldott ember számára, mint Edit és férje, úgy tűnik, hogy ez egy új lehetőség volt arra, hogy ismét létrehozzanak valami nagyszerűt. 
A tavaly elkészült pici, de annál kedvesebb otthonukról már olvashattatok, most pedig jöjjenek az oly régóta várt kertfotók, mert ismét a semmiből építettek fel egy kertet és szerintem a látvány magáért beszél. 

ELŐTTE

UTÁNA

ELŐTTE

UTÁNA


Ha további fotókat is megnéznél még Edit kertjéről, akkor kattints az alábbi linkre:


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :